Jakub Prachař se líbal s mužem! V dnešní době už je to běžná věc, tvrdí

Jakub Prachař 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2018 16:36

Přestože je ženatý, nemá herec Jakub Prachař problémy políbit i muže! Už v minulosti políbil svého kolegu Vojtu Dyka a teď si přidal další zářez na pažbu!

Jakub políbil hereckého kolegu Petra Vaňka – a prý na tom nevidí nic špatného! „V dnešní době už je to běžná věc, která není extrémní ani pobuřující, my to hrajeme jako opravdoví chlapi, není to na nás ani poznat, dalo by se říct, že připomínáme i normální lidi,“ práskl pro Top Star Jakub Prachař.

Tuhle líbačku mu ale jeho žena Agáta Prachařová určitě odpustí, byla totiž pracovní! Předepsali mu to scénáristé seriálu Tátové na tahu, kde Prachař hraje homosexuálního muže, jenž s s Vaňkemvychovává dceru.

„Myslím, že by to fungovalo úplně skvěle, každý by měl svoji práci, která by ho bavila, byli bychom bohatí, hodně bychom cestovali, měli bychom vkus, hezky zařízený byt, každý by měl svoje auto, který by bylo uvnitř uklizený, slaný akvárko s rybičkami, vkus na filmy, poslouchali bychom stejnou hudbu, zvali bychom kamarády na večírky, měli bychom na zahradě bazén a zároveň i jezírko, kde bychom pěstovali pstruhy a lososy,“ popsal Prachař, jak by fungovala domácnost s mužem.

Přesto má ta to, že život s ženou rozhodně příjemnější.

Líbačka s mužem není pro Prachaře nic nového! Už před pár lety se líbal s Vojtou Dykem při natáčení klipu k písni skupiny Nightwork Globální oteplování.

Témata: Jakub Prachař