Trápení Heidi Janků nekončí ani po razii: Kde je Tomášek (4)? Rodina se bojí nejhoršího!

Pohřešovaný prasynovec Heidi Janků Tomáš Figura 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. září 2018 12:40

Rodina Heidi Janků dál trne strachy! Matka zpěvaččina prasynovce Tomáška (4) Renata Figurová už je sice ve vazbě, co se stalo s chlapcem, ale prozradit nechce! Rodina už ztraceného Tomáška neviděla dlouhých 15 měsíců!

Pro Figurovou, která se začala skrývat, si v úterý došla policie. Ve čtvrtek soud rozhodl o vazbě. „Důvodem je obava z opakování trestné činnosti. Jednání ženy je tak závažné, že hrozí recidiva a vazbu tedy nebylo možné nahradit dohledem probačního úředníka nebo zákazem vycestování ze země," uvedl soudce Roman Kafka.

Byla obviněna z ohrožování výchovy dítěte, v případě prokázání viny jí hrozí až pět let vězení. Chlapec je zřejmě u lidí, které Figurová zná, odmítá však říci, u koho dítě je. Po Tomáškovi pátrá policie i Interpol.

Tomáš Figura (38), synovec zpěvačky Heidi Janků, syna Tomáška přes rok neviděl. „Tomáškova matka prý vypověděla, že chlapec je v Asii, ale tomu rodina nevěří. O to víc se od úterka bojí, jestli je vůbec naživu,“ řekl Blesku rodinný přítel ze strany otce.

„Nejčernější myšlenky, že dítě nežije, začaly napadat rodinu poté, co bylo letos v červnu vyhlášeno celostátní pátrání. Ale všichni se to báli vyslovit nahlas. V posledních dnech se už celá rodina modlí, aby to tak nebylo. Nejvíc si přejí chlapečka obejmout. Slzy jsou na denním pořádku,“ popsal zdroj.

Podle nejnovějších informací by ve zmizení chlapce mohla hrát roli sekta! Kolem Figurové se totiž motala jistá Petra Bostlová (40) z Mariánského společenství. Na svém blogu pravidelně mluví o satanech, čarodějnicích, novém světovém řádu (NWO) či zednářích. V minulosti tam také často útočila na Janků a zastávala se Tomáškovy matky Renaty!

„Že je kolem Heidi už pořádných pár desítek let až příliš mrtvol, jsem už několikrát zde psala. Jejího zesnulého manžela Ivo Pavlíka nevyjímaje. Že byl zkrátka už starý? Nemylme se! Tahle paní je už léta zvyklá činit vypočítavě, trpělivě, krok za krokem, co nejvíc nenápadně,“ uvedla na účet Heidi sektářka Bostlová.

Témata: Heidi Janků Renata Figurová