Tohle byste nečekali! Sporťáci Tittelbach a Poulíček se vrací na obrazovky!

Václav Tittelbach 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. září 2018 16:18

Sporťáci hlásí návrat! Oba se proslavili jako moderátoři a sportovní komentátoři na televizi Nova. Pak se ale po Václavu Tittelbachovi (63) a Pavlu Poulíčkovi (43) na nějakou dobu slehla zem. Teď se ale oba vrací do televize!

Tittelbach se objeví na Primě v novém magazínu Sport Star. „Jde o překvapení letošní sezony, protože na Primu se řítí sport," prozradil pro Aha! moderátor. Nepůjde prý ale o žádné sportovní zprávy se suchými záběry a nudnými statistikami.

„Chceme jít novou cestou, kdy připravujeme magazín, ve kterém bude vše, na co jste se chtěli sportovců zeptat. Ukážeme jejich zákulisí a prozradíme, jací jsou. Někdy to na ně prozradí i jejich rodinní příslušníci,“ popisuje Tittelbach.

Tak trochu paradoxní je, že dostal kancelář po dalším „přeběhlíkovi“ z Novy – Josefu Klímovi! „Vůbec jsem to netušil, že tady přede mnou byl čtyři roky Pepa Klíma. To jsem se dozvěděl až teď. Je to zajímavé, protože zrovna nedávno jsem našel přes dvacet let starý kalendář, kde je se mnou i Pepa Klíma ještě s hřívou vlasů a vypadal úplně jinak,“ prásknul Tittelbach.

V novém magazínu se objeví i další známá tvář – olympijský vítěz a světový rekordman Roman Šebrle, který už s moderováním má zkušenosti díky zprávám na Primě. Doplní ho ještě milovníka extrémních sportů a moderátor z Top Staru Petr Vágner a moderátorka Andrea Košťálová.

Tittelbach přitom není jediná známá tvář, která šla za sportem do jiné televize. Návrat hlásí i Pavel Poulíček (43). Po odchodu z Novy pracoval jako marketingový a mediální ředitel promotérské společnosti pořádající golfový turnaj série European Tour. Komentoval také golfové turnaje na stanici Golf Channel. No a před pár dny se dokonce stal ředitelem této televize.

Témata: Václav Tittelbach Pavel Poulíček Roman Šebrle Petr Vágner