Dramatické chvíle Mahuleny Bočanové: Otrava, křeče, omdlévání, epileptický záchvat!

Mahulena Bočanová s dcerou 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. září 2018 14:29

Herečka Mahulena Bočanové pořádně vyděsila své přátele i fanoušky. Otázka, kterou položila na svém facebooku totiž naznačovala, že se stalo něco hrozného!

„Máte někdo pls zkušenost s tím, že by reakcí na mušle (normálně tepelně upravené) byla otrava, křeče, omdlévání až epileptický záchvat?“ zeptala se Mahulena na sociálních sítích. Tím ale řadu lidí pořádně vyděsila!

To, co na začátku vypadalo jako otrava, nakonec byla náhlá alergická reakce na mušle. „Márinka jí odmala mušle, mořské plody, ryby a nikdy nic. A najednou tohle. Jelikož jsme u moře, tak mě to vyděsilo, proto jsem to napsala na sociální síť, aby mi lidi řekli, zda s podobnou nevolností po slávkách mají zkušenost. Dcera už je v pořádku,“ prozradila Blesku Bočanová.

Že by mohlo jít o alergickou reakci radili herečce i lidé na facebooku. „No, už je nikdy nebude, to je jasný. Už jsme objednané na alergologii,“ přiznala Mahulena.

„My jsme v pohodě, klid, jen dáváme do kupy souvislosti. Ať žije český řízek!!!!“ uklidňovala vyděšené příznivce herečka. Něco podobného se prý ale u nich stalo poprvé. „My jsme mušle jedly běžně a často, od malinka, poslední dva obědy bohužel dost blbá reakce,“ upřesnila Bočanová.

Témata: Mahulena Bočanová