Je to venku! Jak jsou celebrity placeny za StarDance?

Zach, Roman

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. září 2018 13:19

Herec Roman Zach se účastnil minulé řady taneční show StarDance. Se svou taneční partnerkou se dostal až do devátého kola a jen těsně jim tak uniklo finále. Právě Zach teď promluvil o tom, kolik vlastně účinkující za vystoupení dostávají!

Roman zavzpomínal na vyřazení ze soutěže a na to, jak to bylo s honoráři v soutěži. „Člověka to naštve. Ale vlastně jsem z televize vyždímal, co se dalo. Protože jisté je, že dostanete zaplaceno za první a poslední díl,“ vysvětloval pro týdeník Sedmička.

Další peníze pak účinkující dostávají za jednotlivá kola. „Za každé další kolo jsou procenta. Já jsem skončil v devátém kole a desáté bylo jasné, takže já byl maximálně spokojený," přiznal herec.

To potvrzuje i zdroj přímo z taneční soutěže, podle kterého mají všichni soutěžící mají za první dva díly a za finále plnou částku, kterou mají ve smlouvě. „Když postupují, tak za každý další díl znovu celou částku. V případě, že vypadnou, mají po domluvě procenta z dílů, ve kterých už nesoutěží,“ prozradil zdroj Blesku.

Ti, kteří vypadnou na začátku, tak dostanou asi třetinu toho, co si vytančí finalisté. Záleží také na konkrétních jménech. Každý má totiž ve smlouvě jinou částku, která vyplynula z individuální dohody s Českou televizí.

Témata: Roman Zach StarDance Česká televize