Válka moderátorů? Kraus se drsně vysmál Soukupovi!

Jan Kraus 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. září 2018 11:57

Po prázdninové pauze se na televizní obrazovky vrátil i Jan Kraus a jeho show. Na úvod si moderátor rýpnul do svého „kolegy“, šéfa televize Barrandov a moderátora Jaromíra Soukupa. Neopomněl zmínit ani tahanice kolem sociálního demokrata Miroslava Pocheho a ministerstva zahraničí.

„Chtěl bych v úvodu říct, že toto není pořad Jaromíra Soukupa,“ spustil Kraus, který svými slovy diváky rozesmál. „A stejně tak bych chtěl říct, že v tomto pořadu nikdy nebyl, není a nebude použit umělý smích,“ pokračoval moderátor. „Tady jsou chvíle, kdy je úplné ticho.“

Postěžoval si také na to, že část médií strašila, jak stát lidem v případě potřeby zabaví studny a sebere odtud vodu. „Katastrofa,“ zděsil se Kraus. „Píší o tom všichni. Ale když jdete dál, zjistíte, že na webu ministerstva zemědělství je, že je to všechno kec. Takže já žil tři dny ve stresu, než jsem zjistil, že se dávno ví, že to pravda není,“ rozčiloval se.

Z politických témat se pak pozastavil ještě u ČSSD a boje o ministra zahraničí. Připomněl, že po komunálních volbách zřejmě podá Jan Hamáček, který rezort dočasně vede, demisi a opět navrhne Miroslava Pocheho, kterého ale odmítá prezident. „Ten Poche, to je takový sociálnědemokratický ježek v kleci – ale obráceně. Oni chtějí ježka ne z klece, ale dostat ho na ministerstvo,“ smál se Kraus.

Pak se ještě jednou vrátil k Soukupovi a připomněl zprávu, že majitel Barrandova zrušil zprávy a místo nich vysílá svůj devátý pořad. „Je to správná cesta, je to skutečně kapitán té televize a vede si naprosto neochvějně. Možná mu jako vzor slouží Putin, ten už má taky nový pořad. A ten se věnuje i jeho fyzičce, kterou má obdivuhodnou. On má jen metr šedesát, ale pořady má jako by byl dvoumetrový,“ vysmál se mu moderátor.

Témata: Jan Kraus Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)