Vondráčková v Kanadě nepracovala? Udělala něco, čím šokovala Plekance!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. září 2018 10:18

Spor mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem se dostává do nové roviny. Stále více o něm hovoří i lidé, kterých se rozvod manželů přímo netýká. A na povrch tak vyplouvají nové skutečnosti.

Plekanec se chtěl s Vondráčkovou údajně domluvit na dělení majetku a výši alimentů ještě před samotným rozvodem. Prý jí totiž nabízel byt v Praze v hodnotě 25 milionů korun, což zpěvačka nepřijala.

Nakonec se prý dohodli, že se rozvedou v Česku. Vondráčková ale najednou odletěla do Kanady a žádost o rozvod podala tam. Údajně k tomu měla velmi dobrý důvod. Proslýchá se, že kanadské právo je o poznání odlišné oproti tomu českému, a mnohem benevolentnější k ženám.

Díky tomu ale spousta lidí pohlíží na Vondráčkovou jako na zlatokopku, což přiživují i mnohá média. Podle vzdáleného příbuzného zpěvačky, podnikatele Františka Vondráčka, je ale skutečnost úplně jiná. Plekanec Lucii nikdy nekoupil ani auto a když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na minus čtyřicet pod nulou, musela s dětmi chodit pěšky.

Plekancův kamarád ale tyto informace popřel a tvrdí, že Lucie nemá kanadský řidičák. Hokejista ji prý nabádal, aby si udělala tamní papíry a začala řídit, ona ale prý raději jezdila taxíkem.

Podle něj také Plekanec nežárlil na Lucčinu kariéru v Kanadě a není to tak, že by nechtěl, aby točila filmy. Naopak do jejího filmu neinvestoval přes tři miliony korun.

Na to ale zareagovala důvěrnice Vondráčkové, producentka a režisérka Martina Adamcová. Blesku řekla, že Lucie v Kanadě celých sedm let nepracovala. "Všechny manželky hokejistů tady pouze reprezentují, Lucie proto neměla žádný příjem. Když jsme v roce 2017 začali natáčet, asi to byl pro Tomáše šok," dodala.

"Do rádia tehdy prohlašoval, že se jeho manželka do showbyznysu nevrátí. A díky našemu filmu se najednou začala objevovat na stránkách všech místních novin jako herečka. Za poslední rok o nás psali snad ve všech místních lifestylových magazínech," míní dále Adamcová.

To, co následovalo, ji ale šokovalo. "Když jsme Lucii doručovali poslední verzi scénáře nového filmu, přišel nám zpět a my s hrůzou zjistili, že za její nepřítomnosti byly děti i Lucie nemilosrdně vystěhovány z rodinného domu," popisuje Adamcová.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec