Vondráčková chce od Plekance astronomické částky? Má smůlu, nic nebude, zchladil zpěvačku právník

Lucie Vondráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. září 2018 14:35

Údajné požadavky zpěvačky Lucie Vondráčkové (38) ohledně rozvodu s Tomášem Plekancem (35) jsou astronomické. Spekuluje se o tom, že Lucie hodlá v Kanadě vysoudit mnohem víc, než jí hokejista nabídl. Právnička zpěvačky ale zároveň poukázala na jeden zásadní fakt!

Plekanec své brzy již bývalé ženě podle dostupných informací nabídl pět milionů korun a 60 tisíc alimenty měsíčně. Jenže vzápětí se objevila informace, že si zpěvačka představuje mnohem větší částku!  

„Lucie chce sedm milionů dolarů plus měsíční alimenty ve výši třicet tisíc dolarů. Tomáš má pak zaplatit i soudní výdaje ve výši sto tisíc dolarů,“ řekl Blesku zdroj z okolí hokejisty.

To by v přepočtu znamenalo asi 155 milionů korun na ruku a dalších asi 118 milionů, které by hokejista platil postupně jako výživné na děti až do jejich osmnácti let!

Jenže podle právníků se Lucie zřejmě „přepočítala“. „Domnívám se, že soud takové výživné nepřipustí, neboť vedle příjmů rodičů zohledňuje hlavně potřeby dítěte a nedovedu si představit, že by potřeby takto malých dětí mohly být tak vysoké,“ prozradil Blesku právník JUDr. Jan Černý.

A své si k tomu řekla i advokátka Vondráčkové JUDr. Maria Battaglia. „Alimenty na děti se vypočítávají z ročního příjmu otce. Podle přísných a spravedlivých tabulek ustanovených quebeckým zákonem. Žena si sama nemůže nic diktovat,“ vysvětlila právnička. Dodala, že podle kanadských zákonů děti musejí žít na stejné úrovni, jako to bylo před rozvodem.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec