Vondráčková se zbláznila? Po Plekancovi chce pořádný balík!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2018 13:30

Do médií se dostaly dokumenty, které údajně ukazují, kolik chce hokejista Tomáš Plekanec platit po rozvodu na své syny. Podle těchto dosud nepotvrzených lejster měl Tomáš v plánu dávat své již brzy bývalé manželce Lucii Vondráčkové řádově desetitisíce korun měsíčně. Jenže zpěvačka si prý představuje úplně jinou sumu!

Na internetu se objevily dvě verze údajného návrhu na finanční vyrovnání mezi Plekancem a Vondráčkovou. Příbuzný zpěvačky František Vondráček zveřejnil dokument, podle kterého hokejista nabídl, že na syny bude platit jen 25 tisíc měsíčně! Pak se ale ukázalo, že v něm chybí podstatné části.

Podle druhého kompletního dokumentu pak Plekanec nabízí měsíčně 60 tisíc a k tomu chce platit věci spojené se stěhováním kluků, s jejich školou a tak dál. Ať už je tento materiál pravý nebo ne, zdá se, že Lucie má o vyrovnání úplně jinou představu!

Řada lidí se domnívá, že je Vondráčková zlatokopka. Nahrál tomu i fakt, že se chce rozvádět v Kanadě, protože tam by neplatila předmanželská smlouva, kterou v Česku před svatbou dobrovolně podepsala! Navíc je jasné, že za mořem by vysoudila na své dva syny mnohem vyšší alimenty.

A přestože fanoušci i Lucčin příbuzný František Vondráčka tvrdí, že zpěvačka nejde po Plekancových penězích, opak se zdá být pravdou! Údajně totiž po manželovi chce úplně jiné částky, než které se objevily v dokumentech o vyrovnání!

„Lucie po manželovi v Kanadě požaduje měsíční alimenty za oba kluky 30 tisíc amerických dolarů,“ prozradila serveru Extra osoba z okolí Tomáše Plekance. V přepočtu na české koruny jde o 662 tisíc korun. I kdyby šlo by o kanadské dolary, i tak by to byl pořádný balík – v přepočtu asi 508 tisíc korun.

Nutno ale podotknout že pravost dokumentů o finančním vyrovnání i sumu, kterou zpěvačka požaduje, zatím ani jeden z rozvádějících se manželů nepotvrdil. Oba svorně totiž odmítají podávat jakékoliv bližší informace.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec