Trápení Heidi Janků pokračuje: Po Tomáškovi zmizela i jeho matka! Prý si změnila vzhled, aby ji nepoznali!

Heidi Janků ve videoklipu Dík za tvůj kus ráje 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2018 10:17

Trápení zpěvačky Heidi Janků a celé její rodiny zdaleka nekončí! Po jejím prasynovci Tomáškovi už pátrá policie i Interpol, teď ale zmizela i jeho matka Renata Figurová!

Spory v rodině trvají už dlouho. Matka Tomáše a bývalá manželka Heidina synovce Renata Figurová už loni bojovala o výhradní péči svého dítěte. Heidin synovec má podle Blesku soudem stanovené termíny, kdy může svého syna Tomáše vídat – jednou za čtrnáct dní na několik hodin. Neviděl ho však už více než rok – stejně jako ostatní členové jeho rodiny!

Teď čtyřletý Tomášek úplně zmizel a pátrá po něm nejen česká policie, ale i Interpol! Malý Tomášek se objevil v databázi pohřešovaných dětí, pátrání po něm bylo vyhlášeno 29. června 2018. Heidi Janků je prý přesvědčená, že Tomáška jeho matka ukryla před světem, aby ho nemusela půjčovat jeho otci!

Teď se navíc někam ztratila i sama Figurová! Novináři ji nenašli ani na její adrese v Praze, ani u rodičů v Kroměříži! „Paní Figurová se ukrývá ve svém bytě, který téměř neopouští. Auto má zaparkované v garáži, jen jednou týdně odjede na nákup,“ informoval Blesk jeden ze sousedů.

Dotyčný si ale nepřeje být jmenován, má strach z maminky čtyřletého Tomáška, která se prý neustále ohání zákony! Figurová si navíc změnila vzhled, aby ji nikdo nepoznal! „Těžko ji ale poznáte, protože už není blondýna, ale černovláska!“ přidala se další sousedka.

Heidi má o svého prasynovce pochopitelně strach. „K této kauze se nesmím a nechci vyjadřovat. Nicméně mě samozřejmě strašně trápí, že nikdo z naší rodiny, včetně mého synovce, malého Tomáška neviděl už více než rok. Vůbec nevíme, v jakém je stavu, kde se nachází a kdo se o něj vlastně stará,“ vysvětlila zpěvačka.

Figurová přitom v pražských Dolních Měcholupech, kde žije, kandiduje do místního zastupitelstva za hnutí ANO. „To, že ta paní kandiduje, je podle mě jen její vypočítavost, aby byla takzvaně u zdroje informací, protože kandiduje na Praze 15, kde pod OSPOD spadá samozřejmě celá tato kauza. Po tom, co předvedla na pohřbu mého muže, si o ni myslím své. Víc se k tomu ale vyjadřovat nebudu, nezlobte se,“ prozradila Blesku Janků.

Témata: Heidi Janků Renata Figurová