Vondráčková už se připravuje na drsný rozvod? Na práci nemá čas, odkládá jednu povinnost za druhou!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. srpna 2018 8:37

Zpěvačka Lucie Vondráčková ruší práci! Kvůli rozvodu odkládá jak vydání nové desky, tak i natáčení filmu, ve které měla hrát hlavní roli!

Už teď je jasné, že rozvod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance bude hodně drsný – bojovat se bude nejen o miliony a nemovitosti, ale také o to, kdo dostane do péče jejich dva syny! Zpěvačka se na vše připravuje a tak raději posunuje všechny pracovní povinnosti!

„V příštích dnech a týdnech jsme měli vydat zpěvačce Lucii Vondráčkové novou desku s názvem Růže. Dovolujeme si oznámit, že vzhledem k nastalým rodinným záležitostem Lucie a po dohodě s ní samotnou, posunujeme termín vydání desky spolu s veškerými doprovodnými akcemi.“ informoval Tomáš Ságl ze SÁGL PRODUCTION s.r.o. „Přejeme Lucii Vondráčkové pevné nervy v nelehké životní situaci,“ dodal Ságl.

Sama Vondráčková odložení vydání desky komentovala slovy: „Růže vyjde. Jen má teď trochu málo slunce."

To ale není jediná práce, která teď musí počkat! „Vzhledem k současné rodinné situaci herečky Lucie Vondráčkové se natáčení filmu “Hotel Limbo” odkládá na pozdější termín,“ oznámilo televizní a filmové studio Luna Studios.

„Hlavní role vyžaduje soustředění a duševní pohodu”, doplnil producent Stanislav Dvořák, který do Kanady odcestoval právě za účelem příprav budoucí koprodukce.

„Lucie nás poprosila o odsunutí natáčení hlavně kvůli začátku školního roku a stoprocentní péči o děti“, vysvětlila režisérka filmu Tina Adams, která dodala: „I když to mění natáčecí plán musíme respektovat soukromí herečky”.

„Díky všem za pochopení...“ dodala k odložení natáčení sama Lucie Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec rozvod