Prasklo to! Tenhle muž chodil potají za Vondráčkovou!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. srpna 2018 15:15

Krach vztahu mezi Tomášem Plekancem a Lucií Vondráčkovou se začíná pořádně zamotávat. Ačkoliv původně všichni dávali za vinu hokejistovi, že vyměnil zpěvačku se dvěma dětmi za tenistku Lucii Šafářovou, nyní se ukázalo, že vše může být jinak.

Mezi rozvádějícími se manželi to vře. Vondráčková obvinila Plekance z toho, že ji opustil, ten ale přišel s tvrzením, že to byla právě zpěvačka, kdo začal osnovat rozvod už před rokem.

Poté se ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá se Šafářovou, jak se spekulovalo. Veřejnost měla okamžitě jasno o tom, kdo je ten "špatný". Je to ale opravdu tak? Možná, že ne.

Kamery, které střeží luxusní bydlení v těsném sousedství areálu České televize, totiž odhalily, že zpěvačku po nocích navštěvoval herec Matěj Hádek.

"Lidem se zdálo, že právě přes tu zahradu někdo chodí, a tak na to upozornili majitele. Báli se, aby to nebyli zloději, nějací bezdomovci nebo jiní zločinci," sdělil Blesku zdroj z lokality.

Plekanec si nechal od bezpečnostní agentury zaslat záběry z průmyslových kamer a zjistil, že nejde o žádného zloděje, ale Hádka. Ten se s Vondráčkovou zná už přes přes 20 let a vždy pro ni měl údajně slabost.

Vondráčková schůzky s Hádkem nepopřela, prý ale byly pouze pracovní. Stejně jako s ním se setkávala s řadou dalších lidí v branži. Otázkou ale zůstává, kdy byly záběry pořízeny a proč Hádek navštěvoval Vondráčkovou po nocích.

Co se mezi nimi stalo?

Hokejista Tomáš Plekanec před několika dny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou.

Hokejista také později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Tvrdí také, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. 

Témata: Lucie Vondráčková Matěj Hádek Tomáš Plekanec