Rakovina, operace a chemoterapie: Postránecký prozradil, jak na tom doopravdy je!

Václav Postránecký

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2018 11:13

Václav Postránecký je navzdory onkologickému onemocnění v jednom kole! Postránecký hraje hlavní roli v seriálu Krejsovi, který se bude vysílat na podzim, navíc pokračuje v moderování pořadu Receptář prima nápadů! Přesto ale není úplně Fit. Věří však, že s pomocí lékařů se dokáže vrátit do dobré kondice!

Herec, který v září oslaví pětasedmdesáté narozeniny začátkem června vydal prohlášení, v němž informoval o své nemoci. Podrobil se operaci v dutině břišní a přestože právě podstupuje náročnou chemoterapii, práci zvládá a točí podle plánu!

A jak na tom vlastně je? „Ctím se tak, jak momentální stav dovoluje. Teď právě docela dobře,“ řekl herec pro Magazín Dnes .

Z jeho pracovních aktivit prý ale není moc nadšená Postráneckého manželka Helena. Svého manžela proto doprovází i na natáčení. „Vaškovi je Helena pořád v patách a je to naprosto pochopitelný. Co kdyby se mu náhodou udělalo špatně? Měl by se teď v průběhu léčby šetřit, on si ale nedá říct,“ práskl nedávno na Postráneckého jeden z jeho kolegů.

Témata: Václav Postránecký