Drsný boj o miliony začal? Naše předmanželská smlouva je neplatná, tvrdí Vondráčková

Lucie Vondráčková 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. srpna 2018 8:58

Když se svět dozvěděl o rozvodu hokejisty Tomáše Plekance a zpěvačky Lucie Vondráčkové, ihned se objevila informace, že Lucka ještě před svatbou podepsala předmanženskou smlouvu, kterou se připravila o pořádný balík. Jenže jak se zdá, vše je úplně jinak!

Jen hodiny poté, co Plekanec na sociálních sítích zveřejnil informaci o rozchodu s Luckou, sedla zpěvačka na letadlo do Kanady, aby tam jednala s právníky a podepsala rozvodové papíry! Teď tvrdí, že ji k tomuto kroku donutil právě její manžel, který měl na ni tlačil kvůli vydání oficiálního vyjádření.

Jak je možné, že se Lucka tak rychle dostala do Montrealu a podepsala rozvodové papíry? Matka dokáže všechno, aby ochránila své děti, vysvětlila zpěvačka pro Expres. „Podle právníků se máme rozvádět tam, kde mají naše děti trvalé bydliště,“ uvedla Vondráčková s tím, že její synové mají kanadské občanství.

Udělala to snad proto, že v Kanadě je předmanželská smlouva neplatná? „To je věc právníků. Ta smlouva je velice jednostranná. Teď vše záleží na nich,“ tvrdila zpěvačka serveru. „Její znění je podle právníků prý protiprávní i v České republice,“ dodala.

Jak se zdá, Tomáš a Lucie spolu při rozvodu budou bojovat o miliony. Už dříve se přitom objevila informace, že Plekanec Vondráčkové údajně nabídl třicetimilionové odstupné. Jenže v případě neplatnosti manželské smlouvy by měla zpěvačka nárok na mnohem větší sumu!

V tom případě vy totiž měla dostat půlku z 380 milionů korun, které Plekanec po dobu jejich manželství vydělal, zatímco ona se doma starala o výchovu dvou synů. A to nemluvíme o nemovitostech! Hokejista totiž vlastní čtyři byty a jeden dům.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec