Bolest a trápení: Známá moderátorka ČT je psychicky i fyzicky na dně!

Daniela Písařovicová 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2018 14:41

Většina diváků zná moderátorku České televize Danielu Písařovicovou jako seriózní profesionálku z Událostí. teď ale ukáže i svou druhou - divočejší a živočišnější - tvář v nové řadě StarDance. A i když její vysílání ještě ani nezačalo, Daniela přiznává, že mele z posledního!

„Tak jo! Na výrazu zapracujeme, na držení taky, všechno zpevníme, nohy zrychlíme, ruce protáhneme, zapamatujeme si choreografii... Může mi někdo říct, proč to už teď tak strašně bolí?“ postěžovala si na konci července Daniela Písařovicová, která se představí v nové řadě StarDance.

A jak řekl, atak se také stalo. O něco později se pochlubila fotkou na kterém drží taneční postoj a na hlavně má šálek s talířkem. To prý byl nápad jejího tanečního partnera Michala Mládka, aby jí tak narovnal záda.

Jenže pak si začal trénink vybírat svou daň! Daniela se přiznala, že je na pokraji svých sil! „Jsem strašně unavená. Psychicky mě vyčerpává práce a fyzicky tancování. Je to kombinace obojího," postěžovala si moderátorka České televize v rozhovoru pro Marketing & Media.

Bolavé svaly a puchýře jsou však podle ní ta lepší varianta. „Fyzická únava se podle mě zvládá líp, protože člověk dokáže do druhého dne nabrat sílu. Psychická může přetrvávat delší dobu," posteskla si Daniela.

Problém spočívá v tom, že si Písařovicová zatím neměla šanci odpočinout si a nabrat nové síly. „Tenhle rok jsem si ještě nestihla vyčerpat jakoukoli dovolenou. Mám pocit, že se to kumuluje a že bych potřebovala chvíli odpočívat, abych se zase dala trochu do kupy," dodala zničená moderátorka!

Témata: Daniela Písařovicová StarDance