Vondráčková toho má dost: Už nebudu nic říkat! Zničila její vztah s Plekancem žárlivost?

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. srpna 2018 11:53

Lucie Vondráčkové se ke krachu vztahu s hokejistou Tomášem Plekancem příliš nevyjadřuje. Možná má obavy, aby její slova u rozvodu neobrátila proti ní. Přesto se na veřejnost dostávají stále noví informace problémech, které se v jejích manželství objevovaly!

„Mám teď dojem, že jsem celé ty poslední dva roky žila v jedné domácnosti jen s dvojníkem,“ uvedla Lucie po oznámení o rozchodu a následných tahanicích o to, kdo má a nemá právníky v Kanadě a kdo vlastně o rozvod požádal.

Její zatím stále ještě manžel totiž na sociálních sítích práskl, že Lucie měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec manželství a kroky s ním spojené plánovala – i když se před veřejností tvářila  po oznámení jejich rozchodu překvapeně.

Právě neustálé podezírání prý zavinilo rozpad hvězdného manželství! „Jejich manželství zničila žárlivost. Ta byla na obou stranách,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Lucky a Tomáše.

Poslední ránu jejich vztahu ale podle zdroje zasadily až videozáznamy. „To se stalo až po několika dnech v Praze. Sem ještě odlétali spolu jako rodiče dvou dětí,“ dodal zdroj. K tomu došlo přelomu července a srpna. 6. srpna pak hokejista oznámil konec jejich manželství a odletěl do Montrealu.

Zmíněné záznamy ukázaly, jak k Lucii chodí celá řada lidí – většinou mužů. Mezi nimi byl například i herec Matěj Hádek. „Někdo mu ukázal kamerové záznamy, jak Hádek chodí pravidelně k Lucii do domu. Naštval se, řekl: ‚A dost!‘ a požádal o rozvod,“ řekl nejmenovaný zdroj pro extra.cz. 

Lucie tyto návštěvy potvrdila, dodala ale, že byly pracovní, protože s hercem točí videoklip. Doplnila, že k ní chodí celá řada lidí – včetně muzikantů z její kapely, producenta a dalších spolupracovníků a hudebníků.

Jak se ale zdá, odteď už Lucka nic vysvětlovat nechce a nebude. „Nezlobte se, ale nebudu se k ničemu vyjadřovat. Všechno by se to otočilo proti mně. I u soudu,“ odmítla Vondráčková novináře z Blesku.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec