Vondráčková opustila Česko! Jede si pro miliony?

Lucie Vondráčková 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. srpna 2018 16:30

Lucie Vondráčková dnes odletěla do Kanady. Před pár dny si tam sice zaletěla na otočku podepsat rozvodové papíry, nyní se ale opět vrátila do Kanady na delší dobu.

Vondráčková se chystá na rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem a média už nyní spekulují, že půjde o ostře sledovanou bitvu o miliony korun. Údajně se jí už Plekalec pokusil vyplatit, a sice domem za desítky milionů, což měla Vondráčková odmítnout.

Nutno dodat, že platy hokejistů v zámoří jsou snové a zpěvačka má se sportovcem dva syny. Podobně vysoké jako majetek, který může Vondráčková získat, tak může být i výživné.

Vondráčková se ale nyní vrací z praktických důvodů. Musí nejen vypravit své ratolesti do školy, ale také tam má práci. V Kanadě totiž natočila jeden film a na druhém nyní pracuje. 

Hokejista Tomáš Plekanec před několika dny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. 

Plekanec ale později oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku. Tvrdí také, že rozvod připravovala Vondráčková už před rokem. 

Témata: Lucie Vondráčková