Řepkova dcera promluvila o Kristelové: Věřila jsem, že tátovi bude oporou! Ale je falešná!

Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. srpna 2018 11:45

Nad chováním Kateřiny Kristelové zůstává rozum stát i dceři jejího partnera Tomáše Řepky Veronice! Ta se do své „macechy“ navezla na sociálních sítích. Jasně přitom ukázala, co si o Kristelové vlastně myslí!

Veronika Řepková na Instagramu zveřejnila koláž, kterou se vysmívá Kristelové. Jde o nepříliš kvalitní záběr z videokamery v bance, odkud byly zaplaceny falešné inzeráty týkající se Řepkovy expartnerky Vlaďky Erbové. V nich Řepka s Kristelovou jménem Erbové nabízeli sexuální služby.

Moderátorka na snímku nevypadá právě nejlépe, na tváři má nepřirozený škleb. Dcera Řepky jí navíc přidala na hlavu špičatý čarodějnický klobouk s fialovou stuhou. „Když obličej odkryje vaši povahu...“ napsala k fotce Veronika. Jasně tím dala najevo, co si o partnerce svého táty vlastně myslí!

„Ten obrázek mluví sám za sebe, svůj názor jsem tím určitě řekla a myslím si, že každý chytrý člověk asi pochopí, co jsem tím myslela,“ doplnila Veronika pro Blesk s tím, že se k věci nepotřebuje dál sáhodlouze vyjadřovat.

Když spolu Řepka a Kristelová začínali, zdálo se, že si s dětmi toho druhého budou rozumět. Jak se ale ukazuje, Veronika nemá svou „macechu“ příliš v lásce.

„Za celou dobu jsem se s ní viděla asi třikrát. Já jsem si teda na začátku myslela, že ona je normální, že bude v pohodě a fajn,“ prozradila Veronika. Jenže její představy brzy vzali za své. „Věřila jsem, že tátu třeba vytáhne z těch problémů, že mu bude oporou. Ale jak se časem ukázalo, tak to tak není,“ posteskla si.

vadí jí třeba to, že se Kristelová ve čtvrtek u soudu vůbec neukázala. „Člověk, který ani nepřijde jako doprovod někomu k soudu, kde má být odsouzen… Připadá mi to falešné,“ nešetří kritikou Řepkova dcera, která v minulosti nevycházela ani s Erbovou.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka