Drama v rodině Heidi Janků: Čtyřletého Tomáška hledá policie i Interpol! Zpěvačka je zoufalá!

Heidi Janků 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. srpna 2018 9:50

Rodina Heidy Janků prožívá otřesné chvíle. Rok po smrti zpěvaččina manžela Ivo Pavlíka se ztratil Heidin prasynovec Tomášek Figura!

Spory v rodině trvají už dlouho. Matka Tomáše a bývalá manželka Heidina synovce Renata Figurová už loni bojovala o výhradní péči svého dítěte. „Jenže Heidi Janků ovlivňuje soudy a zapojuje své politické přátele,“ tvrdila tehdy žena!

Na Pavlíka pohřbu Figurová dokonce Heidi obvinila z toho, že způsobila smrt svého manžela, protože stál v boji o dítě na její straně! Tvrdila také, že Heidi ví, že její synovec chlapce týrá a přesto ho brání.

Teď čtyřletý Tomášek úplně zmizel a pátrá po něm nejen česká policie, ale i Interpol! Malý Tomášek se objevil v databázi pohřešovaných dětí, pátrání po něm bylo vyhlášeno 29. června 2018.

„Heidi je z toho zničená! Dokonce musela jít vypovídat na policii,“prozradil Blesku zdroj blízký zpěvačce. „Heidi je přesvědčená, že Tomáška jeho matka ukryla před světem, aby ho nemusela půjčovat jeho otci,“ řekl zdroj.

Jasné nicméně je, že Tomáškova matka se před světem rozhodně neskrývá – ba naopak. Kandiduje totiž do zastupitelstva Praha-Dolní Měcholupy za hnutí ANO.

Heidin synovec má podle Blesku soudem stanovené termíny, kdy může svého syna Tomáše vídat – jednou za čtrnáct dní na několik hodin. Neviděl ho však už více než rok.

Témata: Heidi Janků pohřešované osoby