Hana Mašlíková se přiznala: Jsem občas na přes držku!

Mašlíková, Hana 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. srpna 2018 9:55

Česká modelka a moderátorka Hana Mašlíková si nemůže vynachválit svého manžela. A protože dnes slaví dvouleté výročí svatby, poslala mu dojemné vyznání lásky!

Mašlíková přiznala, že právě dnes slaví se svým manžele druhé výročí. „12 let přátelé, 5 let partneři, 2 roky manželé. Děkuju ti, že při mně stojíš v dobrém i zlém,“ poděkovala svému manželovi, bývalému českému bojovníkovi smíšených bojových umění André Reindersovi.

„Život není vždy jen růžový a jednoduchý a velmi často nás zkouší. Starosti různého typu, náročná období, rozdílné názory, únava, stres, ale ty ani v jednom z těchto případů nezaváháš a vždy jsi tu pro nás a jsi připraven se rvát jako lev,“ vychvaluje Mašlíková svého partnera.

Oceňuje prý i to, že se ji nepokouší měnit. „Není to se mnou jednoduché, ale ty jsi se nikdy nesnažil mě změnit, prostě řekneš, že mě miluješ i s mými negativními vlastnostmi. Dáváš mi pocit, že jsem ta nejkrásnější, jedinečná a nejmilovanější, ačkoli jsem občas na přes držku,“ práskla Hanka.

Právě manžel a její syn jsou prý ale pro ni v životě to nejdůležitější! „Ty a Andreasek jste pro mě vším a já se budu snažit být tou nejlepší manželkou (občas mi to nevyjde) a nejlepší mámou. Miluju vás!“ vzkázala Andrému Hana!

Témata: Hana Reinders Mašlíková