Jirko, chceš vídat dceru? Dýdžejka už toho má dost, dala Pomejemu jasné ultimátum!

Andrea Pomeje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. srpna 2018 9:25

Kvůli rozvodu se Jiří Pomeje a jeho zatím ještě manželka Andrea budou muset dohodnout na péči o jejich dceru Aničku. Dýdžejka sice říká, že nechce svému bývalému partnerovi dělat problémy, s ohledem na jeho předchozí excesy si ale klade zásadní podmínku!

Andrea nedávno prozradila, že rozvod je na spadnutí a že už vše řeší s právníkem. Navíc si našla nového přítele, svalovce Petra Plačka. Přes to všechno ale ujišťovala, že Pomejemu nechce Aničku nijak odepírat a že se s dcerou může dál vídat. Musí to prý mít ale nějaký řád.

V první řadě si musí Jiří najít vhodné bydlení, aby u něj měla Anička vlastní pokoj. To je ale ten nejmenší problém! Andrei se totiž také nelíbí, že se po všech zdravotních problémech a rozchodu Jirka opět vrátil k lahvi!

Právě alkohol s ním prý dělá hrozné věci. „Měl stavy, kdy ke mně chodil, a pak si to nepamatoval. V hodinách, které nečekáte. Byla jsem na něj strašně naštvaná,“ přiznává Andrea pro Blesk.

I proto nemá zájem o střídavou péči. „Nedělám mu problémy, Aničku může vídat, kdykoliv chce, ale musí být v pořádku. Když ale vidím, že není v pořádku, nemůžu ho s ní přeci někam pustit,“ má jasno starostlivá matka.

V ideálním případě by tak chtěla Jirkovi dceru předávat jen v předem stanovené dny a v konkrétní časy. „Když přijde, a já na něm vidím, že je opilý, tak mu ani nemůžu dát dýchnout, když dýchá krkem.  Přece ho nemůžu pokaždé, když přijde, vozit do nemocnice na rozbor krve,“ stěžuje si dýdžejka.

Jirka ale podle ní o tom, že pije, vždy lhal. „Celý život tvrdil, i když přišel opilý, že není, že měl jedno pivo,“ posteskla si Andrea.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje