Vondráčková je vych*aná sv*ně? Jsi chamtivá a zoufalá, vzkázal jí známý DJ!

DJ Uwa Vaník 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2018 16:28

Do slovních přestřelek mezi hokejistou Tomášem Plekancem a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou se vložil známý dýdžej! Zpěvačce, která se právě rozvádí se svým manželem, poslal drsný vzkaz!

Jak se zdá, Vondráčkovou a Plekance čeká boj o miliony. A to i přesto, že manželé, kteří oznámili před několika dny svůj rozchod, tvrdili, že se na všem domluvili a že rozvod bude probíhat v klidu!

Zpěvačka údajně podrazila svého manžela a podle dostupných informací i slov Tomáše Plekance tajně odletěla do Kanady, kde měla jako první požádat o rozvod. Podle právníků je to s největší pravděpodobností proto, aby získala získala co nejvyšší alimenty.

DJ Uwa Vaník, který se přátelí s celou řadou českých hokejistů, se do Vondráčkové pořádně navezl! „Paní Vondráčková Plekancová, buď zase normální. Vych*anost českého národa je příšerná,“ spustil dýdžej.

Vyčítá jí právě to, že se vydala kvůli rozvodu do Kanady. „Vdala ses v Čechách, rozveď se v Čechách! A nevymýšlej, jak oškubat chlapa, který dávno před tebou vydělal peníze, který ty v životě nevykdákáš,“ cituje jeho slova server Expres.

To ale nebylo vše! Za chvíli přidal další hodně ostrá slova. „Paní Vondráčková, buď normální a chovej se jako dospělá ženská, ne jako vych*aná sv*ně. Chamtivost, kterou předvádíš, je ubohá a zoufalá. Mohla bys natáčet film Zoufalá manželka. A národe do mě,“ dodal Uwa.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec DJ Uwa Vaník