Erbová po soudu s Řepkou: Vím, že tenhle jediný chlap nelže!

Vlaďka Erbová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. srpna 2018 19:41 | Aktualizováno: 24. srpna 2018 19:50

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka byl odsouzen k půlročnímu vězení za internetové útoky na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Prostřednictvím inzerátů jejím jménem nabízel sexuální služby. Modelka a matka dvou dětí teď všem poděkovala za podporu a slova útěchy.

„Moji milí, děkuji vám všem upřímně za vyjádření podpory. Vážím si každého jednoho slova,“ ocenila podporu, kterou jí vyjadřovali její fanoušci. „Stejně tak děkuji zástupcům médií za prostor k vyjádření. S díky vaše nabídky odmítám,“ uvedla Erbová s tím, že se již více nechce vyjadřovat k nepravomocnému rozsudku.

„A pak jsem pořád hlavně máma a chci volný čas trávit především s dětmi a svou rodinou, ne se dopodrobna zaobírat něčím, co mi několik měsíců bralo energii,“ vzkazuje modelka.

Ocenila také podporu, které se jí dostalo od jejich blízkých. „Moje poděkování patří nejen lidem, pro které jsem cizí, možná s trochu známou tváří a přesto si našli čas mi napsat pár slov, ale také mým nejbližším a přátelům, kteří vedle mě neúnavně stojí a nechci zapomenout ani na moje právní zastoupení. Jsou to především oni, kdo v první linii nastavují krk a bojují za mě. Děkuji vám všem,“ dodala Erbová.

Po soudu také dala jasně najevo, že největší oporou jí teď jsou její děti. „Ten, kdo dává tvým rtům úsměv, dává tvému srdci život... moje děti. Markusek jen tak přišel a řekl mi: “Maminko až budu velký, tak tě budu s Viktorkou chránit“. Vím, že bude. Vím, že tenhle jediný chlap nelže,“ je přesvědčena Erbová.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka