Plekanec a Šafářová: Jak je to doopravdy s jejich vztahem? A jak se dali dohromady?

Tomáš Plekanec 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. srpna 2018 16:41

Hokejista Tomáš Plekanec se před několika dny na sociálních sítích vrátil k rozchodu s manželkou Luckou Vondráčkovou. A i když přiznal, že randí s tenistkou Lucií Šafářovou, odmítl, že by za krach manželství mohla právě ona! A to potvrzují i další zdroje!

Hokejista na facebooku uvedl, že s Vondráčkovou jako manželé nefungovali už několik měsíců – dokonce prý už poslední dva roky! „Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti,“ uvedl Tomáš.

Odmítl také, že by na rozchodu měla nějaký podíl blonďatá tenistka. „Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ zdůraznil.

Podle informací z tenisového prostředí tomu tak doopravdy bylo. „V červenci spolu byli párkrát v Česku na večeři. A zjistili, že je jim spolu dobře,“ uvedl nejmenovaný zdroj pro Blesk. „Důležité bylo, že on jí vysvětlil, že s Vondráčkovou už v podstatě rok nefungují jako manželé. Jinak by do toho Šafářová nešla,“ tvrdí zdroj.

Tak jako tak mnozí Šafářové přičítají vinu za rozpad manželství Vondráčkové a Plekance. „Nechápu, že ty svině, co loudí chlapy z manželství, na to mají žaludek," napsal jí například jeden z rozhořčených Čechů uživatel. „Jsi odporná. Kam se hrabeš na Vondráčkovou. Jsi hnusná," přidal se další. Mnozí jí vyčítají, že „odloudila rodině tatínka. Plekanec totiž s Vondráčkovou má dva malé syny.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková