Hvězda Ulice popisuje peklo v léčebně v Německu!

Anna Kadeřávková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2018 12:41 | Aktualizováno: 23. srpna 2018 16:09

Mladá herečka Anna Kadeřávková se už nějakou dobu kvůli zákeřné borelióze léčí na klinice v Německu. Čeští lékaři jí totiž pomoci nedokázali. Jak přiznává, měla z toho všeho hrozný strach - přesto ale díky své nemoci získala řadu životních zkušeností a prožila neobvyklé zážitky!

Mladá herečka přiznala, že od doby, co se v Německu na klinice a léčí s boreliózou, jí chodí hodně dotazů. „Nejčastěji se opakuje jeden: “Jak ses na kliniku dostala?” Tak jo. Strávila jsem u googlu X dní nad hledáním nejlepší alternativy pro léčbu mýho nemocnýho těla. A pak, když jsem ji v podobě BCA Clinic našla? Zvedla jsem zadek a odjela sem. Do neznáma, v absolutní nevědomosti, do čeho vlastně jdu. Ale odjela jsem za tím, co chci,“ vysvětluje Anička.

Je jasné, že ze všeho měla strach. „Z cizího jazyka, ze všech léků, ze samoty, z finanční stránky věci, z toho, jestli to zvládnu, je mi teprve 21 - mami, help me, bla bla.. Ale to všechno bylo až na druhým místě. A víte proč? Protože když víte, co chcete, nemá cenu řešit nic okolo. Buď a nebo. Prostě buď skousnete zuby a utřete si ty strachem upocený ruce, ale stejně do toho jdete a nebo zůstanete sedět doma - a jste nešťastný, že se ve vašem životě nic nehejbe,“ vysvětluje svým fanouškům Anna Kadeřávková, proč se rozhodla udělat krok do neznáma.

Na Instagramu přidala i pár zážitků přímo z kliniky. „Nikdo z vás nemá ponětí, co pro nás tahle fotka znamená a jak vznikala! Marleen je kvůli borelióze na vozíčku, ale co je tady na klinice, kde jsme se poznaly, zlepšuje se každým dnem. Včera se naučila prstama i na levý ruce dělat peace. Je to děsnej pokrok, protože 14 dní zpátky s ní nemohla hejbat v podstatě vůbec,“ popisuje, co vše může zákeřná nemoc způsobit.

„No a taky tady sedí na nosorožci a ne na vozejku, takže sem ji tam nějak musela dostat, žejo… Protože si to hrozně přála, vypadat na fotce jako “normální holka”. Byl to fakt vtipnej boj, děsila jsem se toho, že se mi překlopí dozadu a poletíme obě! Ale zvládly jsme to a máme skvělou fotku. A zážitek, hurá! Další level bude fakáč. Než z kliniky odjedu, dohlídnu na to, aby jsme to natrénovaly. Bude mi ctí,“ vypráví herečka, která se proslavila díky seriálu Ulice.

Přidala také jeden snímek, ne kterém drží plechovku piva. „Tohle bohužel není aktuální fotky. Chci tím jenom říct, že jedna z věcí, na kterou se tady během léčby fakt děsně těším je: PIVO! Jo, fakt se těším, až si dam Plzeň. A brčkem, samozřejmě,“ plánuje Anička.

Témata: Anna Kadeřávková