Krásná Veronika Arichteva se kvůli účasti ve StarDance vzdala dítěte! Teď toho hořce lituje!

Herečka Veronika Arichteva a její taneční partner Michal Necpál 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. srpna 2018 10:49

Herečka Veronika Arichteva (32) přiznala, že lituje své volby! Před půl rokem se totiž musela rozhodnout, jestli dá přednost dítěti nebo oblíbené soutěži StarDance. Vybrala si to druhé. S odstupem času by se ale rozhodla jinak!

Před šesti měsíci dostala herečka nabídku zúčastni se soutěže StarDance. Pořad se ještě ani nezačal vysílat a herečka přiznává, že to možná byla chyba!

„Je to víc jak půl roku, kdy jsem zvažovala, jestli se pokoušet o miminko nebo o tanec. Volila jsem jednodušší variantu. StarDance,“ vysvětluje teď Arichteva.

„Musím přiznat, že bych za cca dva měsíce radši byla máma, než si stoupla v přímým přenosu před lidi s něčím, co vůbec neovládám. Únava počítám bude podobná, chyby, nekoordinovanost pohybu, laktaneční psychóza a obavy z dalšího dne taky. Ale s miminem se nikde prezentovat nemusím!!!“ říká teď známá herečka.

Její manžel a režisér Biser A. Arichtev ji ale podporuje a stojí za ní. „Budeš skvělá v obojím! A když tě to nezabije, vymyslíme další level. Počítám nejmíň s trojčaty!“ říká filmař.

Témata: Veronika Arichteva StarDance