Česko se ve středu rozloučí s DJ Loutkou!

Michal Maudr alias DJ Loutka

Autor: ČTK, stars24.cz

23. srpna 2018 9:17

Blízcí, přátelé a příznivci se ve středu 29. srpna rozloučí s jedním z nejznámějších českých dýdžejů a výraznou osobností taneční klubové scény Michalem Maudrem, který vystupoval pod přezdívkou DJ Loutka.

Maudr si vzal život o víkendu, bylo mu 51 let. Poslední rozloučení se koná od 18:00 ve strašnickém krematoriu, o dvě hodiny později začne rozlučková party ve smíchovském klubu Futurum, kde DJ Loutka začátkem 90. let vystupoval. ČTK o tom dnes jménem organizátorů informoval Aleš Povr.

"Ještě dlouho bude žít ve vzpomínkách desítek tisíc lidí několika generací, pro které zůstává legendou taneční klubové scény a synonymem slova DJ," uvedl Povr.

"Hudbu miloval a dokázal prostřednictvím ní vyjádřit veškeré své emoce tak, jako v České republice nikdo jiný. A právě tato jeho schopnost ho brzy proslavila i v zahraničí," dodal.

Na rozlučce ve Futuru nazvané Last Session vystoupí vzor a přítel zesnulého hudebníka Dimitri from Amsterdam. "Výtěžek z rozlučkové party a následné sbírky bude použit nejen na pokrytí nákladů spojených se smutečním obřadem, ale i na pronájem místa spočinutí na Vinohradském hřbitově a vytvoření náhrobku ve tvaru vinylové desky," dodal Povr.

Témata: Michal Maudr alias DJ Loutka