Svině odporná! Jsi hnusná! Kam se hrabeš na Vondráčkovou! Češi si brutálně podali Šafářovou

Lucie Šafářová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. srpna 2018 16:21

Rozchod Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance Čechy zasáhl. Dokládají to vzkazy, které lidé píší tenistce Lucii Šafářové. Díky tomu, že se vídá s Plekancem, ji totiž považují za příčinu rozpadu manželství.

Plekanec už dříve popřel, že by v jejich rozchodu figuroval někdo třetí. "Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili," uvedl.

Na to konto vydala své prohlášení Vondráčková, která Plekancovi a Šafářové popřála mnoho štěstí. "Chápu, že láska může skončit. Tomášovi i jeho teď už přiznané lásce přeji vše dobré v jejich životě i sportovních kariérách. A budu doufat, že dopad toho všeho na naše děti bude co možná nejmenší," napsala.

To ale pobouřilo Čechy, kteří zaplavili profil tenistky nenávistnými vzkazy. "Rozbourat manželství s dvěma malými dětmi no máte dobrej žaludek a abyste nedopadla jednou stejně víte jak se to říká na každou svini se vaří voda," píše jedna z uživatelek facebooku.

"Můžeš teď vyhrát každý turnaj, ale svůj charakter už jsi prohrála," napsala další. "Bože holka co nemá na chlapa tak bere tátu no jo," vzkazuje další uživatelka.

"Nechápu, že ty svině, co loudí chlapy z manželství, na to mají žaludek," píše jiný uživatel. "Jsi odporná. Kam se hrabeš na Vondráčkovou. Jsi hnusná," přidal se další.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková