Válka začala! Chcete znát pravdu, naštvala se Vondráčková? Tady je!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. srpna 2018 17:50

Zpěvačka Lucie Vondráčková se rozhodla ostře zareagovat na slova svého manžela Tomáše Plekance, který ve svém vyjádření promluvil o jejich rozchodu.

Plekanec na sociální síti oznámil, že se na definitivním rozchodu prý oba dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než to oznámil na Facebooku.

"Stejně tak měla po dohodě učinit Lucka. Těžko tím tak mohla být překvapena nebo zaskočena, jak se vyjádřila ve svých televizních rozhovorech. Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem," napsal na sociální síti.

"A jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis - připojený osobně a originálně v Kanadě," dodal Plekanec.

Na to se rozhodla ostře zareagovat Vondráčková. "Byla jsem obviněna osobou, která je mi nejdražší, ze lhaní. Následně čtu o svém životě všechno možné. Osočováni z nepravdy neumím přejít jen tak. Za vším, co jsem řekla, stoprocentně stojím a doufám, že pravda vždycky nakonec najde svou cestu na povrch," napsala.

"Mám teď dojem, že jsem celé ty poslední dva roky žila v jedné domácnosti jen s dvojníkem. Pravda je taková, že jsme do letošního června žili jako rodina, se vším všudy. Plnou moc o svém právním zastoupení jsem podepsala za přitomnosti notáře až poté, co vyšel manželův status na facebooku," vysvětlila zpěvačka.

"Až poté, co mi manžel oznámil, že si sám najal rozvodového právníka. A to mu mohu samozřejmě doložit. Chápu, že laska může skončit. Tomášovi i jeho teď už přiznané lásce přeji vše dobré v jejich životě i sportovních kariérách. A budu doufat, že dopad toho všeho na naše děti bude co možná nejmenší," dodala.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec