Plekanec šokuje! Poprvé promluvil o rozchodu a jiné ženě!

Tomáš Plekanec

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. srpna 2018 10:25

Hokejista Tomáš Plekanec poté, co se rozešel s Lucií Vondráčkovou, poprvé promluvil. Přiznal, že se vídá s tenistkou Lucií Šafářovou, popírá ale, že by ona byla důvodem rozpadu manželství.

"Až do teď jsem se ke konci našeho vztahu s Luckou nevyjadřoval. Neodpovídal jsem na žádné otázky, nereagoval na žádné články. Manželství a rozvod jsou pro mě soukromá věc, která by měla zůstat v rodině. Taky jsem nechtěl pošpinit všechny ty hezké roky, které jsme spolu zažili," napsal ve svém prohlášení.

Během posledních dnů ale podle něj zaznělo několik polopravd a lží, že se rozhodl k nim něco říct. "S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti," uvedl.

"Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili," píše dále.

Z Česka po oznámení rozchodu neutekl, jak se dočetl. Odjel prý do Kanady zařizovat oddělené bydlení, na čemž se s Luckou jasně a společně dohodli. "Z toho, že naše manželství nevyšlo, jsem smutný. Zodpovědnost za to neseme oba. A oba se teď budeme snažit, aby to ani v nejmenším nepoznamenalo naše děti. Ty a jejich budoucnost jsou pro mě mnohem důležitější než cokoliv, co se o mně říká nebo píše. I když už s Luckou nebudeme spolu, vždy budeme rodiči dvou úžasných synů Matyáše a Adama. I vzhledem k nim chceme náš vztah řešit dál už jen sami a mimo média. Proto vás všechny prosím o shovívavost a respektování našeho soukromí," dodal.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková