Eva Pilarová se dozvěděla špatnou zprávu o svém zdravotním stavu!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutů 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. srpna 2018 21:29

Přesně měsíc uplynul od doby, kde se na světlo světa dostala smutná informace o vážném zranění zpěvačky Evy Pilarové. Nyní se od lékařů dozvěděla další špatnou zprávu.

Zpěvačka údajně uklouzla na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější. Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami.

Pilarová ale dokazuje, že má tuhý kořínek. Byla totiž rozhodnutá opět brzy vystupovat – a to i kdyby ji na jeviště měli donést! To se ale jen tak nestane. Ačkoliv se už  těšila do Kadaně, kde se měla zúčastnit vernisáže výstavy fotografií, nikam nepojede.

"Ještě ve čtvrtek bylo na sedmdesát procent, že by přijela, ale primář jí cestu nedoporučil kvůli otřesům v autě, které by jí mohly ublížit," tvrdí Blesk s odkazem na pořadatelskou agenturu.

"S paní Pilarovou jsem mluvila a moc se těšila. Aby byla fit, rehabilituje šest hodin denně. Rameno jí ale začalo bolet a její účast byla opravdu na rozhodnutí lékařů,“ dodává server.

Témata: Eva Pilarová