Herečka Marie Doležalová porodila holčičku! Má neobvyklé jméno

Marie Doležalová na výletě s přítelem Markem Zelinkou 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. srpna 2018 14:55 | Aktualizováno: 20. srpna 2018 15:38

Umělecký pár herečka Marie Doležalová a tanečník Marek Zelinka se stali rodiči. Holčička, která přišla na svět přirozenou cestou v Podolské porodnici dali jméno Alfréda.

Alfréda Zelinková se narodila 7.8. ráno a tatínka stihla přesně den předtím než odjel s Divadlem bratří Formanů. „V Podolské porodnici jsme si trochu pobyli, protože bylo potřeba holčičku ještě sledovat, ale naštěstí jsme byli s nejlepší neonatologickou péčí a všem v porodnici patří obrovské poděkování. Děkujeme za péči, komunikaci a vstřícnost, kterou nám poskytli,“ sdělila šťastná maminka.

„Alfí je náš největší poklad, a teď už jsme všichni společně doma,“ dodává Maruška. Termín porodu měla Maruška v polovině srpna a tak si s partnerem užívali každého bezstarostného dne na chalupě. Naposledy jsme je přistihli, jak si vybírají kočárek a že je s nimi velká legrace se můžete přesvědčit na fotografiích jejichž autorkou je Lenka Hatašová.

Oba často a rádí tráví volno v terénu, ale i ve městě, takže cíl byl jasný, lehce ovladatelný kočárek do jakéhokoliv terénu. Na prodejně v MyBabyStore jim byl doporučen kočárek Bugaboo Fox, který disponuje odpružením všech kol a velká kola zajistí pohodlnou a stabilní jízdu v jakémkoliv terénu. Návrat na televizní obrazovky Marie neplánuje, ostatně jako nic ve svém životě.

„Uvidíme, jak mateřství budu zvládat a podle toho se vše bude odvíjet. Je to ta nejdůležitější životní role a tu nechci uspěchat,“ říká herečka. „Pro výběr kočárku nám byl doporučen Vysočanský obchod My Baby Store a byla jsem moc mile překvapena přátelským přístupem. Vybrali jsme kočárek, který si barevně můžete sami navrhnout a potahy jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Už se moc těším na procházky u nás na chalupě,“ doplňuje.

Témata: Marie Doležalová