Co se stalo u Vondráčkových? Na povrch vyplývají další drsné informace!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2018 19:50

Po rozchodu zpěvačky Lucky Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance vyplývá na povrch stále více informací o tom, co se v rodině dělo. Ukazuje se, že zdrojem sporů byly mnohdy neshody mezi jejím otcem a hokejistou.

Deník Aha už dříve zjistil, že Plekanec odmítl na podzim roku 2016 pobývat s Lucií Vondráčkovou v domě její rodiny ve Slatiňanech, který tehdy čerstvě koupila. Obratem ho proto prodala.

Plekanec v domě pobývat nechtěl, zároveň si ale také nerozuměl s otcem Lucie Jiřím Vondráčkem. Spory mezi nimi způsobily, že hokejista nechodil na návštěvy k jejím rodičům a on za nimi do zámoří naopak nikdy neletěl.

"Vondráček a Plekanec se spolu v minulosti několikrát chytli a pak se najednou přestali navštěvovat. Tomáš nechodil k Vondráčkům domů a Jiří zase nelétal do Kanady. Na veřejnosti se obhajoval tím, že přece nenechá doma samotného psa. Ale za vším byla jejich nevraživost," řekl serveru dobře informovaný zdroj.

Hokejista Tomáš Plekanec před několika dny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec