Legendární DJ loutka spáchal sebevraždu! Michal Maudr (†51) se oběsil!

Michal Maudr alias DJ Loutka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. srpna 2018 13:09

Jeden z nejpopulárnějších pražských klubových hudebníků spáchal sebevraždu! Michal Maudr (†51) alias DJ Loutka se oběsil!

"Můžeme potvrdit nález těla v Praze 10. Detaily o totožnosti ani místu nálezu ale kvůli pozůstalým uveřejnit nemůžeme. Případ vyšetřujeme, ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že by osoba zemřela cizím zapřičiněním," řekl serveru stars24.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Úmrtí slavného hudebníka potvrdil na sociální síti například DJ Carlos Squint. "Byl jsi mi dlouhá léta bráchou, kterýho jsem nikdy neměl, memám slov, snad už jsi našel svůj svůj klid, ať Tě hudba provází věčně, R.I.P." napsal. Podle Blesku se DJ oběsil.

DJ Loutka se vyučil automechanikem, v roce 1991 ale odstartoval svou hudební kariéru. Neodmyslitelně je spjat s klubem Roxy, kde loni oslavil padesátiny. Jeho párty se staly slavné po celé Evropě.

Na scéně působil neuvěřitelných 27 letech a byl jedním z předních umělců, který se zasloužil o rozvoj elektronické hudby v Česku. Ve svém oboru byl legenda a účastnil se pravidelně i řady festivalů.

Témata: Michal Maudr alias DJ Loutka