Jágr o rozchodu Plekance s Vondráčkovou: Celé je to úplně jinak!

Jaromír Jágr 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. srpna 2018 11:57

Slavný hokejista Jaromír Jágr je považován za strůjce vztahu mezi svým kolegou Tomášem Plekancem a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. Podle něj to ale celé bylo jinak a je možné, že se k sobě oba vrátí!

"Abych to upřesnil, tak já jsem je neseznámil. Seznámili se na akci Jágr teamu. To, že se to jmenuje Jagr team, a je tam jméno Jágr, neznamená, že jsem je dal dohromady já," vysvětlil Jágr.

"Nepřivedl jsem Tomáše k Lucce a nedal jim ruce dohromady. Takhle to určitě nebylo. Ale pamatuji si na ten koncert, kdy Lucka zpívala a Tomáš seděl v první řadě," popsal pro server isport, jak to celé bylo.

Podle něj se jako pár se k sobě Tomáš a Lucka hodili. "Je to jejich rozhodnutí a věřím, že oba dva jsou rozumní," tvrdí s tím, že je možné, že se k sobě oba vrátí. "Přejme jim to nejlepší a možná se k sobě vrátí. Nebylo by to poprvé a ani naposledy," dodal.

Hokejista Tomáš Plekanec před několika dny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Jaromír Jágr