Tak tohle už Klus přehnal? Fanoušci to zpěvákovi pěkně vytmavili!

Tomáš Klus

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. srpna 2018 9:15

Písničkář Tomáš Klus se poslední dobou velmi často vyjadřuje k politice. A jeho fanoušky to zřejmě pomalu přestává bavit. Podle jeho posledním statusem o politice dokonce převážily negativní reakce nad těmi pozitivními.

Přestože v uplynulých dnech zveřejňoval Klus obšírné komentáře k aktuální situaci, tentokrát byl poměrně stručný. Na sociálních sítích zveřejnil fotku, na které je vidět silnice - a na ní nápis: „Babiš není cesta“. „Cestou necestou, polem nepolem #svymsmerem,“ dodal k ní Klus.

/p>

Podobné protibabišovské nápisy na silnici se objevily po celé republice, sdílela je například také herečka Aňa Geislerová. Nejčastěji se objevovaly na sociálních sítích fotky s nápisem „Babiš=StB“ nebo "Babiš lže". 

Klus se svou fotkou ale mnohé spíše popudil. „Jó tohle už unavuje. Jedině ti správní mají patent na pravdu a rozum,“ postěžoval si jeden z diskutujících. „Rád bych se někde taky jednou dočetl, dočkal, pozitivní kampaně, ne anti někdo, anti něco, ale... Pojďme podpořit tohle, tamto, toho, či onoho... "anticokoli" nikdy nikam nevedlo,“ přidal se další.

A i skalní fanoušci začali dávat najevo, že už je to přestává bavit. „Tomáši já Vám fandím, je fajn, že se najdou lidé, kteří se nebojí vyjádřit svůj názor. Nicméně čeho je moc, toho je příliš a toto je maličko trapné,“ postěžovala si jedna z fanynek Kluse.

„Už seš trapnej.... Furt dokola,“ zlobil se další diskutující. „Je to k smíchu, musí být hodně zoufalý,“ napsala další diskutující. „Ach bože... to je už posedlost,“ myslí si jiný fanynka. „Nejsou ty malovánky trochu dětinské?“ přisadila si další. „Už je to docela trapné. Toto píšou pubertaci a ne člověk který má početnou rodinu,“ vzkázala Klusovi další Češka. „Lepší bude, když budeš jenom zpívat,“ poradila mu jedna z diskutujících.

Témata: Tomáš Klus