Zpěvák Bohuš Matuš se zamiloval do patnáctky!

Bohuš Matuš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. srpna 2018 18:35

Muzikálový zpěvák Bohuš Matuš (44) všechny šokoval, když přiznal, že chodí s patnáctiletou dívkou. S Luckou se prý potkal po jednom z koncertů a hodně si s ní rozumí!

„S Lucinkou jsem tři měsíce a je mi zase strašně hezky...“ přiznal Zpěvák. Lucie přitom teprve nedávno oslavila patnácté narozeniny! A jak to všechno začalo? „Tehdy jsem zpíval na benefici v Hybernii a najednou přišla taková krásná holčička a začala mi tvrdit, že jsem nejhezčí a nejlepší zpěvák. Nejdřív jsem si říkal, jestli nemá něco s očima nebo to nemá v hlavě v pořádku," svěřil se pro Super.

Od vztahu ji prý nejprve odrazoval. „Já jí opravdu od začátku říkal, že jsem starý kozel, ať si najde někoho jiného, ale ona nechce. A já jsem šťastný, když cítím, že mě má někdo rád, a od ní to cítím," hájí se teď Bohuš. „Já jsem Lucince říkal, že s ní budu jen kamarád, že chci být sám, ale postupem času jsem zjistil, že Lucinka je úžasný andílek s IQ 121 a krásnou duší. Tak se na mě nezlobte,“ uvedl Bohuš pro server Expres.cz.

Mnohé možná překvapí, že s tímto vztahem nemají problém ani Lucčini rodiče. „Jsou úžasní. Maminka hodně chodí na muzikály a má mě ráda. Říká, že mě milují všichni. Jsem rád, že mám přítelkyni, jejíž maminka ke mně má hezký vztah,“ tvrdí zpěvák.

„Já jsem takový neškodný milovník. Rodiče to vědí a nevadí jim, že za mnou Lucinka chodí. Ano, pomazlil jsem se s ní,“ přiznal Bohuš Matuš. O žádné orgie prý ale rozhodně nešlo.

Jejich vztah vyvolal pořádný rozruch. A jak se dalo očekávat, ne vždy byly reakce jen pozitivní. „Moc Vás všechny zdravíme a těm, co pochopili, moc děkujeme,“ vzkázal proto zpěvák těm, kteří mu novou lásku přejí.

A protože má dnes Bohuš Matuš narozeniny, popřála mu Lucka prostřednictvím facebooku. „Hodně štěstí, zdraví, úspěchů a samozřejmě láááskyyy… A jestli mi ještě jednou řekneš, že jsi starý, tak uvidíš! Nezapomeň, že starý budeš až v 99ti, protože to už je hranice. do kdy si můžeš hrát s legem...Děkuji Ti moc za tolik krásných zážitků...“ napsala a dodala, že ho miluje.

Matuš má za sebou nevydařený osmiletý vztah s Nikolou, která také byla o hodně mladší než on. Věkový rozdíl mezi nimi byl sedmnáct let.

Témata: Bohuš Matuš