Tajemství odhaleno! Co stálo na pozadí sporu Vondráčkové s Plekancem?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. srpna 2018 13:25

Rozchod zpěvačky Lucky Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance byl pro mnohé nečekanou ránou. Jak se ale ukazuje, problémy mezi nimi začaly už před několika lety. A jsou starší, než by se na první pohled mohlo zdát.

Hokejista Tomáš Plekanec před několika dny šokoval Čechy, když oznámil, že jeho manželství se Lucií Vondáčkovou končí. Ji samotnou chování jejího manžela šokovalo a z rozchodu byla zdrcená.

Od chvíle, kdy hokejista slavnou českou zpěvačku požádal o ruku, uplynulo už sedm let, během kterých se přestěhovali do Kanady a mají spolu dvě krásné děti.

Po jejich rozchodu se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. 

Nyní se ale ukazuje, že problémy mezi nimi začaly už před dvěma lety. Deník Aha zjistil, že Plekanec odmítl na podzim roku 2016 pobývat s Lucií Vondráčkovou v domě její rodiny ve Slatiňanech, který tehdy čerstvě koupila. Obratem ho proto prodala.

"Lucie rodný dům svého táty a také tety Heleny odkoupila od všech majitelů jednotlivých podílů. Chtěla v něm budovat hnízdečko lásky pro sebe, svého muže a jejich syny. Jenže Tomáš odmítal do Slatiňan jezdit," řekl deníku zdroj z okolí zpěvačky.

Plekanec v domě pobývat nechtěl, zároveň si ale také nerozuměl s otcem Lucie Jiřím Vondráčkem. Spory mezi nimi způsobily, že hokejista nechodil na návštěvy k jejím rodičům a on za nimi do zámoří naopak nikdy neletěl.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec