Štika čeká potomka s mladší milenkou. A co na to Monika? Vystrčila zadek!

Monika Štiková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 16:04

Manžel Moniky Štikové (46) Michal (48) čeká díte se svou o poznáním mladší milenkou! Štiková mu ale dává jasně najevo, že je jí úplně ukradený! A dokonce na něj vystrčila svůj zadek!

Štikova milenka Barbora (34) čeká miminko. I když je její těhotenství teprve v počátku, už prý vybírají jména! „Pro holčičku Zoe, řecké jméno. Pro kluka Ralph. Přítelkyni se tahle jména líbí a mně se líbí celkem taky,“ prozradil pro Blesk Štika, který se podle svých slov chce s Monikou co nejdříve rozvést!

Štiková sice o dítěti ví, dává ale najevo, že je jí to jedno. „Jsem s mým hokejistou v Německu, chceme si užívat, cestovat a tak,“ prozradila Blesku s tím, že její manžel jí tuto novinku volal a že ona už mu gratulovala.

A aby dokázala, že svého stále ještě manžela vůbec neřeší, zveřejnila na Instagramu poněkud infantilní fotku, ke které napsala: „Jsem prostě šťastná.“ Na dalším snímku se pak dokonce pochlubila svým zadkem, aby Michal věděl, o co přichází!

Hůře ale přírůstek do rodiny nesou jejich děti. Dcery Ornella a Charlotte prý dokonce svou „macechu“ ještě ani neznají! „Táta se vážně nesvěřil. S Ornellou jsme si říkaly, že je to trapný, že nám to neřekl. Normálně se spolu bavíme, ale tuhle zásadní věc nám neřekl. Zarazilo mě a zklamalo, že jsme se to dozvěděly z článku. Ani nám svou přítelkyni ještě nepředstavil,“ postěžovala si pro Extra.cz Charlotte s tím, že si neumí představit, že bude mít malého sourozence.

Starší Ornella s tím prý problém nemá. „ Hlavní je, ať je táta spokojený,“ řekla pro Extra.cz. I jí se ale nezamlouvá, že Barboru, která je jen o devět let starší, zatím nezná.

Témata: Monika Štiková