Lejla Abbasová předčasně porodila! Dvojčata jsou v inkubátoru, maminka je musí jezdí kojit!

Abbasová, Lejla

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 11:21

Moderátorka Lejla Abbasová (38) je čtyřnásobnou maminkou! Před pár týdny porodila dvojčata – syny. Děti přišly na svět předčasně, ale přirozenou cestou. Chlapci Teo a Ban přesto museli do inkubátoru!

Otcem dvojčat je turecký podnikatel Volkan Kaynak, Abbasová s ním má také roční dceru Iman. Otcem šestiletého Davida je její bývalý partner Michael Kocáb.

Kluci přišli na svět v sedmém měsíci a tak jsou zatím v inkubátoru. Maminka Lejla je denně jezdí navštěvovat a kojit do Ústavu péče pro matku a dítě v pražském Podolí.

Moderátorka práskla, že v těhotenství ani při porodu neměla žádné komplikace. „Jenomže tentokrát jsem otěhotněla hodně brzy po posledním porodu s Iman. Nejspíš ještě nebylo všechno zpevněné tak, jak by mělo být, navíc jsem čekala dvojčata. Takže to prostě šlo rychleji. Před třemi týdny mi v půl osmé praskla voda, v devět jsem byla v porodnici a do hodiny byli kluci na světě,“ prozradila Blesku.

Dvojčátka jsou prý ale v pořádku! „Měli trochu problémy s plícemi, ale už je to dobré a mají se k světu. Vypadají jako dvě žížalky v akváriu! Už se těšíme, až je budeme mít doma,“ přiznala již čtyřnásobná maminka.

Témata: Lejla Abbasová