Mariana Prachařová podstoupila tento zákrok!

Mari Prachařová 9

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

15. srpna 2018 16:42

Herečka a zpěvačka Mariana Prachařová (24) chce mít krásné bílé zuby, a proto se rozhodla pro tento krok.

Ani Mariana nemá zářivě bílé zuby od přírody, takže se rozhodla tomu trochu pomoci. Pro vybělení zubů podstoupila zdlouhavý proces. Prachařová uvedla, že celý zákrok stojí 7900 Kč. Na svůj instagram přidala fotku z kliniky a popsala rovnou celý průběh zákroku. 

Už nedávno jsem vás tu informovala o tom, že podstoupím bělení zubů @purewhitening ve spolupráci se zubním centrem @sanusdens. Tak to mám za sebou a výsledek je víc než skvělý?? Vaše nejčastější otázka byla kolik bělení stojí, a to 7900 Kč. To asi spoustě z vás přijde jako šílená cena,ale je to kombinace domácího a ordinačního bělení,takže je ta cena skvělá. Jenom gely na doma totiž vyjdou na šílené peníze. Abyste si dokázali představit, jak to probíhá, tak jsem se rozhodla vám to tu trochu přiblížit. Pure whitening je šetrné bělení,které dokáže obnovit schopnost skloviny absorbovat kyslík a bělící faktory z bělících gelů a garantuje tak vybělení zubů i u pacientů,kterým jiné bělení nepomáhá. První co, musíte udělat je zajít si do @sanusdens na otisky zubů. Po 14 dnech si přijdete vyzvednout hotové nosiče, do kterých potom dáváte bělící gel. Ten dostanete na 14 dní na doma, musíte ho uchovávat v lednici a bělíte přes noc. Já vim, já si taky říkala, že mít ty nosiče přes noc bude nepříjemný,ale zvykla jsem si hned. Problém byl spíš s citlivostí zubů, kterou jsem pociťovala asi první tři dny. Několik hodin jsem měla citlivější zuby na studené a teplé, ale dalo se to zvládnout. Nejhorší byla asi první noc, ale i na to jsem si zvykla a citlivost pak zmizela. No a 15.den jdete do ordinace,kde proběhne konečné bělení. To není vůbec nic nepříjemného, takže se nemusíte bát. Potom se zuby ještě tak týden mění než dosáhnou konečné barvy a vám pak stačí si ten gel doma nanášet jednou za 2-3 měsíce, aby se bělost udržela?To je asi vše,co by jste měli vědět! A samozřejmě se mě tu můžete na cokoliv zeptat! | #spoluprace

Příspěvek sdílený Mariana Prachařová (@maripracharova), Srp 13, 2018 v 2:55 PDT

Dcera Davida Prachaře a Dany Batulkové si poprvé zahrála ve svých deseti letech v televizním seriálu Poklad na sovím hrádku. Více známější se stala v seriálu Horákovi a Trapasy.

Témata: Mari Prachařová