Andrea Pomeje už má všeho plné zuby a chce rozvod! Splní rozzlobený Jiří svoje výhrůžky?

Jiří a Andrea Pomeje na svatební fotografii 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2018 20:28 | Aktualizováno: 14. srpna 2018 21:41

Manželství Andreji a Jiřího Pomejových už s největší pravděpodobností nic nezachrání! Andrea už totiž navštívila právníka, který má podat žádost o rozvod!

Andrea se nechala už v červenci slyšet, že sice má Jiřího ráda, ale že by ho už zpátky nechtěla. „Já jsem na Jirku naštvaná. Kdykoliv se potkáme jsem hned ve stresu. Jeho myšlení mě vytáčí do obrátek. Jsem teď po letech tenze sama a je mi líp. Jirku mám ráda, ale už se k němu nevrátím,“ tvrdila tehdy dýdžejka.

A jak to vypadá, pár už brzy čeká rozvod! Podle Blesku Andrein právník už sepisuje žádost. „Rozhodla jsem se podat žádost o rozvod. Strašně dlouho jsem to zvažovala, ale prostě cítím, že se k Jirkovi už vrátit nechci,“ potvrzuje teď své dřívější rozhodnutí.

Podle ní se za dobu, co jsou od sebe, vůbec nic nezměnilo! „Dlouho jsem mu dávala šanci a čekala jsem, že se změní, ale k tomu nedošlo. Už jsem dokonce navštívila právníka. Měli jsem předmanželskou smlouvu, která ale už neplatí…“ tvrdí Andrea. .

Jiří přitom doufal, že ho manželka vezme zpátky. V minulostí vyhrožoval, že jestli o ni definitivně přijde, něco si udělá! „Jestliže se dozvím, že má Andrea jiného chlapa, tak český národ bude mít o čem psát,“ vyhrožoval Pomeje podle Blesku.

A první radikální krok už udělal! Zbavil se totiž svých vlasů, díky kterým jej každý už zdálky poznal. „Oholil jsem se dohola, protože všechno zlé se mi stalo, když jsem měl vlasy. Chci minulost hodit za hlavu. Andreu, nemoc, vše,“ vysvětlil Pomeje pro Expres.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje