Už žádné milostné scény? Eva Holubová prozradila, proč se na jevišti nemuchluje s Kleplem!

Foto z první čtené Líbánek na Jadranu (foto: Jan Chochole) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2018 15:51

Herec Bob Klepl měl před nedávnem dopravní nehodu. A i když tvrdil, že se mu nic nestalo, ukázalo se, že to není pravda. Přesto se hned vrhl do práce - a to navzdory tomu, že jej zranění stále ještě bolí!

Bob Klepl se na skútru srazil s autobusem, když jel na nákup. Po havárii přiznal, že byl unavený po návratu z dovolené. A přestože tvrdil, že mu nic není, ukázalo se, že neříká pravdu!

Herec si zlomil tři žebra a propíchl plíci. Přesto ale nechtěl zůstat doma a tak se hned vrhl na jeviště! A jeho kolegové se museli jeho stavu přizpůsobit.

„Tentokrát nám nedobrovolné vnesl osvěžení na jeviště Bohoušek. Po bouračce má zlomená tři žebra, zotavuje se mu propíchnutá plíce,“ práskla Kleplova herecká partnerka Eva Holubová:

Háček je v tom, že všech 15 představení, které měli sehrát, bylo úplně vyprodáno. „Bohouš se rozhodnul zkusit hrát. Upravili jsme podmínky a jeho pohyb na jevišti,“ popisuje herečka, jak se kvůli Kleplovi musí některé věci přizpůsobit.

„Například zavazadla na dovolenou přináším já, tančím nikoliv s Bobem, ale kolem Boba, milostné scény vynecháváme nebo je popíšeme,“ směje se Holubová. Rozhodně si ale na nucené změny nestěžuje! „Líbí se mi, jak se lidi u divadla dovedou semknout!!“ pochvaluje si.

Témata: Bohumil Klepl Eva Holubová