Nemocný Postránecký hazarduje se životem? Měl by se šetřit, on si ale nedá říct!

Václav Postránecký

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2018 11:27

Herec Václav Postránecký (74) bojuje s těžkou nemocí, přesto se ale nedokázal vzdát milovaného herectví. A tak se není co divit, že má o něj jeho žena Helena (70) obrovský strach!

Postránecký před několika měsíci přiznal, že má velké zdravotní problémy. Podrobil se operaci v dutině břišní a podstupuje náročnou léčbu. Jenže po krátké době se opět vrátil do práce! A z toho má jeho manželka velké vrásky.

Herec a moderátor dál točí pořad Receptář prima nápadů. Navíc přijal hlavní roli v seriálu Krejzovi, který bude Prima vysílat od podzimu. Televize jej prý ubezpečila, že bude mít takové podmínky, které budou respektovat případnou změnu jeho zdravotního stavu.

Zatím prý ale žádné problémy na place nebyly. „Ještě se nám neomluvil. Chodí včas a je dokonale připravený. Na počasí si vůbec nestěžuje,“ pochvaluje si spolupráci s Postráneckým televizní štáb.

„A že zrovna on by měl na to nárok, takhle vitální nejsou ani jeho o dost mladší a naprosto zdraví kolegové,“ cituje lidi z natáčení Blesk.

Postránecký prý dokonce odmítá řidiče i taxi a trvá na tom, že bude sám řídit. Jenže to jeho manželka nevidí ráda! Svého manžela proto doprovází i na natáčení.

„Vaškovi je Helena pořád v patách a je to naprosto pochopitelný. Co kdyby se mu náhodou udělalo špatně? Měl by se teď v průběhu léčby šetřit, on si ale nedá říct,“ práskl na Postráneckého jeden z jeho kolegů.

Témata: Václav Postránecký