Nikol Štíbrová: Rozpad vztahu tajila od března! Kdo dal komu kopačky?

Nikol Štíbrová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2018 19:47

Herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (31) oznámila rozchod se svým přítelem až teď. Rozhodně ale nejde o čerstvou věc! S otcem jejího ročního syna Mathiase se totiž rozešla už v březnu!

„Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme,“ práskla Nikol. Dodala ale, že se nejedná o žádnou dramatickou událost. „Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ přiznala Blesku Štíbrová.

O důvodech ale příliš mluvit nechtěla. Webu expres.cz prozradila, že to prostě neklapalo. Podle ní se oba shodli, že pokračovat nemá smysl. „Nebyli jsme spolu šťastní, nic víc, nic míň,“ svěřila.

Sama Nikol mluvila o určitých problémech ve vztahu už před loňským porodem. Tehdy to ale připisovala náročnému těhotenství.

Další spekulace vyvolal fakt, že přestala nosit snubní prstýnek. „Trošku mi blbnou hormony, takže nevím, jestli to stále platí. Čekám, až to odezní, a můj chlapec mi řekne, jestli ta žádost stále platí,“ tvrdila tehdy Nikol. Jenže prstýnek už si na prst nikdy nenavlékla.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)