Dáda Patrasová za zády Slováčka spřádá plány? Milenec jí kupuje dům v Itálii!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. srpna 2018 14:20

Zatímco Felix Slováček tráví léto se svou milenkou Lucií Gelemovou, jeho manželka Dáda Patrasová už se těší do Itálie, kde pro ni její milenec chce koupit dům! A to vše za Felixovými zády!

Patrasová zatím trávila léto převážně pracovně, akce střídala akci. Odpočívat chce až po prázdninách – v září se totiž chystá do Itálie za svým přítelem Vitem! Kolovaly sice zvěsti, že se tihle dva rozešli, to ale podle herečky není pravda!

„Nechci se chlubit a mluvit o tom, ale už jsem zaslechla, že jsme se s Vitem prý rozešli. Tak bych ráda zdůraznila, že si denně telefonujeme, skypujeme a v září se konečně zase uvidíme,“ uvedla pro Aha! Patrasová.

Dáda by měla nejprve letět do Kalábrie, kde její Vito vlastní hotely a firmu. A pak se přesune do vysněného Říma! Na přelomu roku herečka prozradila, že by tu ráda měla dům.

A Vito se zřejmě rozhodl každé její přání vyplnit a začal vybírat vilu, kterou by jí koupil! Patrasová je ale hodně náročná a nespokojí se jen tak s nějakou čtvrtí na okraji italské metropole. Dům by podle ní měl být v blízkosti známé fontány di Trevi!

„Nechci nic zakřiknout, proto to nebudu komentovat. Mohu jen potvrdit, že se do Itálie těším a počítám už dny do odletu,“ přiznala Dáda. Manžel Felix o tom ale zřejmě nemá ani tušení, sám se totiž věnuje spíše své milence!

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček