Heidi Janků rok po smrti manžela: Neutápím se v slzách, chybí mi chlap!

Heidi Janků 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. srpna 2018 21:14

Dnes je to přesně rok od smrti hudebníka a manžela Heidi Janků (55) Ivo Pavlíka (†84). Zpěvačka i s odstupem 12 měsíců truchlí, zároveň ale přiznává, že jí chlap chybí!

Janků s Pavlíkem žila dlouhých pětatřicet let a její manžel jí nakonec vydechl v náručí. A protože hudebník a bývalý manžel Věry Špinarové neměl rád hřbitovy, zpěvačka ho pochovala na zahrádce jejich domu v pražské Uhříněvsi.

V rozhovoru pro deník Aha! však přiznala, že jí chlap v životě chybí! „Chlap chybí, ale hlavně proto, že tady se mnou byl tak dlouho. No a vždycky jsem se řídila heslem – nikdy neříkej nikdy! Tak uvidíme...“ nebrání se dalšímu vztahu zpěvačka.

Rozhodně se prý ale po smrti manžela nezavírá před světem a ani se neutápí v slzách. „A to, že nechodím moc do společnosti? Ani s Ivošem jsme moc nechodili, byly to spíš výjimky. Nikdy jsem nebyla vymetačka večírků, tak nevím, proč bych s tím měla začít na stará kolena,“ má jasno Janků.

I když už je rok sama, je zatím podle ní na hledání nového partnera ještě moc brzy. „Ale určitě nebudu nikoho plánovitě hledat – buď to přijde, nebo ne,“ nechává všemu volný průběh.

Netají se ale tím, že na manžela i rok po jeho smrti neustále vzpomíná. „Občas se přistihnu, že si říkám, jak by to či ono Ivoš vyřešil nebo okomentoval,“ práskla na sebe Heidi Janků.

Témata: Heidi Janků Ivo Pavlík