Trápení mladé herečky z Ulice: Už nemá sílu! Dlouhé hodiny tráví na kapačkách!

Anna Kadeřávková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. srpna 2018 19:39

Mladá herečka Anna Kadeřávková se nedávno svěřila, že ji už od dětství trápí zákeřná choroba! V sedmi letech ji kouslo klíště. Nemoc se u ní znovu projevila po dlouhých třinácti letech. Její problémy byly tak velké, že jí v Česku nedokázali pomoci a tak se musela obrátit na německé odborníky. A o tom, jak léčba probíhá, teď informuje přímo z nemocnice!

Čeští lékaři Kadeřávkovou léčili antibiotiky, jenže zákeřná lymská borelióza nezmizela. Dívka, která se proslavila rolí Roziny v seriálu Ulice, se ale nevzdala a obrátila se na lékaře v zahraničí. Anička například prozradila, že denně musí polykat 17 pilulek!

Anička si teď také posteskla, že zatímco dívky jejího věku tráví ráno v koupelně, ona ho tráví na kapačkách. „Většina holek má “my morning routine” v koupelně před zrcadlem, když si dělaj make-up, vlasy a pak se oblíkaj. Já mam #mymorningroutine pravidelně takhle tady (a dokonce na 2 hodiny, čímž možná předčím i většinu těch holek v koupelně) a mam na sobě zrovna stejný ponožky už třetí den. Nosím je vždycky jenom tady v pantoflích na klinice a to poslední, co mě zajímá je, jestli si toho někdo všimnul…“ prozradila herečka, která kvůli léčbě musela do Německa.

Přiznává také, že na klinice si uvědomila, co je vlastně důležité. „A vůbec vlastně spoustu věcí tu člověk přehodnotí, když je třeba jedinej tady z kliniky, kdo může normálně chodit a je 100% soběstačnej. Taky jsem si udělala spoustu nových přátel, potkáváme se každý ráno v týhle místnosti na několik hodin, zatímco nám do těla odkapávaj léky, co jsou nadějí pro naše vyléčení,“ vypráví Anna.

Díky tomu prý o sobě po těch pár dnech společného sezení vědí víc, než většina jejich kamarádů z domova nebo rodina - přitom se ani neznají jménem. „Jediná moje kamarádka, kterou tu znám jménem je Marleen, je jí 16 a je z Holandska. A to jméno mi neřekla, přečetla jsem si ho na její flašce na pití, který dostáváme, když jsem jí pomáhala jí flašku otevřít a napít se během infuze, kdy seděla vedle mě. Je totiž paralyzovaná od krku dolu a je na vozíku. Už nějakou dobu. Pomaličku se tady ale její stav zlepšuje a včera se zvládla v podstatě (s trochou pomoci) sama napít, z čehož jsme měly obě děsnou radost,“ přiznává mladá česká herečka.

„Tak jsem vám jen chtěla připomenout, ať si vážíte všeho, co máte a neřešíte blbosti, protože v životě jde fakt o jiný věci než si často myslíme... P.S. Ten úsměv je upřímnej, smáli se tady všichni kolem mně, protože jsem sestře řekla, ať to zmáčkne jen jednou - jen jednu fotku - protože nemam sílu vybírat tu “nej” a pak ji ještě upravovat. Takže jsem měla jen jeden pokus. Asi stejně nevyšel, ale v nemocnici prostě hezký fotky nejspíš dělat nejdou...“ posteskla si Anna.

Témata: Anna Kadeřávková klíšťata