Prvotní bolest už odezněla? Vondráčková prolomila mlčení a poslala světu vzkaz!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2018 21:48

Zpěvačka Lucka Vondráčková se pomalu ale jistě vzpamatovává z rozchodu se svým manželem Tomášem Plekancem. Prostřednictvím sociálních sítí teď poslala fanouškům šifrovaný vzkaz!

Oznámení o jejich rozchodu zveřejnil sám Plekanec. „Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ uvedl s tím, že i navzdory rozchodu chtějí být těmi nejlepšími rodiči pro své dva syny.

To Vondráčková zveřejnila výrazně poetičtější vyjádření. „Láska se ptá přátelství: Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím,“ napsala v ten stejný den na Facebooku i Instagramu.

A zatímco Tomáš se už bez snubáku obratem vrátil to Kanady, ubrečená Lucka se i s oběma syny uchýlila ke svým rodičům. Jak se ale zdá, i zpěvačka se začíná oklepávat!

Po pár dnech se s fanoušky podělila o fotku, která zachycuje ji, jak na zádech nese tříletého syna Adama. „Láska je zázrak, kámo, zázrak,“ napsala k ní. Odkazovala tak na slova k písni Touha z filmu Kvaska, kde hrála hlavní ženskou roli. Na Instagramu k fotce připojila slovo „Cesta“. Nakonec ještě připojila srdíčko.

Jak se tedy zdá, Lucka pomalu sbírá síly, aby se vydala na další cestu. A v tom ji podporuje i velká fanouškovská komunita. „Pozdravujeme ze Švýcarska, cesta je někdy trnitá jako pro nás před pár dny na Matterhon, ale člověk musí překonávat. Čas, rodina a práce to vše pomůže přebolet,“ píše se například ve vzkazech pod fotkou.

„Jen debil může opustit tak nádhernou rodinu, zřejmě si vás nezasloužil...hodně štěstí,“ podpořila zpěvačku další fanynka. „Lucko bude lépe a za par měsíců zjistíte, že vždy vše špatné je pro něco dobré. Vše má své důvody. držím palce,“ přidala se další.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec