Janu Rosákovi šlo o život: Na dovolené nezvládl řízení!

Rosák, Jan

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2018 20:22

Moderátor a herec Jan Rosák strávil letošní dovolenou v magickém Skotsku. Jak sám přiznává, užil si tam téměř všechny tamní slasti! Kvůli jízdě v opačném směru tam ale málem přišel k úrazu!

Rosák se v tuto chvíli připravuje na náročný podzim, čekají ho hned dvě nové divadelní role. Objeví se v muzikálu Tři oříšky pro Popelku, kde bude alternovat roli krále. V divadle Radka Brzobohatého si pak zahraje v Lakomci.

Aby měl na to vše sílu, vydal se na dovolenou do čarokrásného Skotska. „S kamarádem jsem byl na golfu ve Skotsku a kromě zhlédnutí krásného golfu jsme navštívili i čtyři palírny whisky,“ práskl pro Sedmičku Rosák.

Je proto pochopitelné, že využil příležitost a ochutnal pravou skotskou! „A navštívil úžasná golfová hřiště v místech, kde se vlastně golf narodil. Jako milovník vína tvrdý alkohol nepiji, ale tam jsem se nechal přemluvit a v tom decentním prostředí jsem byl naprosto okouzlený,“ básní.

Skotsko ale v těchto dnech – ostatně jako i většina Evropy – zažívá netypické počasí. „Měli jsme tam šestadvacet stupňů, což Skotové nepamatují. Také nám říkali, že nepoznáme správné Skotsko, protože takto to prý u nich nevypadá," posteskl si.

Kromě toho mu prý hodně vadilo i to, že se v zemi jezdí po opačné straně, tedy nalevo. „Trvalo mi dva tři dny, než jsem si na změnu směru jízdy zvykl. Jednou jsem vjel málem pod náklaďák a jednou jsem se vydal na kruhovém objezdu v protisměru. Naštěstí tam v tu chvíli nic nejelo,“ dodal.

Témata: Jan Rosák